Concept CK5000 Multifunkční hrnec

3999 

Multifunkční hrnec Concept CK 5000 spojuje tradiční a moderní trend vaření. Hrnec zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev.Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře. K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept.Naučte se něco nového a zpestřete si svůj jídelníček díky multifunkčnímu hrnci CK5000.Technické parametry:

plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
skleněná poklice
vyjímatelná nádoba s nepřilnavým teflonovým povrchem
úchyty pro snadné přenášení
modře podsvícený LCD displej
11 přednastavených programů
protiskluzové nožičky
příslušenství: stojánek na přípravu fondue, mřížka na vaření v páře, fritovací koš, forma na pečeníCo všechno si můžete uvařit v multifunkčním hrnci CK5000 pomocí 11ti přednastavených programů:
SAUTESoté: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Připravíte si vynikající dušené maso ve vlastní šťávě. Kuřecí, telecí, vepřové, se zeleninou, houbami… stačí jenom uvařit těstoviny nebo rýži jako přílohu.
STEAMVaření v páře: Tento program umožňuje vaření v páře s možností nastavení času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínů jako příloha nebo hlavní jídlo potěší nejen milovníky zdravé výživy.
STEWDušení: Tento program umožňuje vaření a dušení v časech od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštěnky na houbách… vaší fantazii meze neklademe.
SLOW COOK HI/LOWPomalé vaření: Podle druhu připravovaného pokrmu zvolte ze dvou přednastavených teplot HI (Vysoká) nebo LOW (Nízká) a nastavte časovač v rozmezí od 4 do 12 hod.
FRYFritování: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Česká klasika: smažený sýr, hranolky nebo krokety, květák, houby, filé…
BAKEPečení: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu mezi 150°C a 190°C a čas v programu pečení od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k odpolednímu čaji nebo kávě nebo chutný domácí chléb ke snídani. Ve formě si můžete připravit i domácí paštiku – z doma mletého masa, bez konzervantů, stabilizátorů… uvidíte, že chutná úplně jinak.
ROASTSmažení: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu mezi 150°C a 180°C a čas smažení od 30 min do 3 hod. Křupavý šťavnatý řízek – co dodat?
RICEVaření rýže: Stejně jako u všech standardních hrnců na vaření rýže je tento režim plně automatický. Vaření rýže nevyžaduje nastavování teploty ani časovače.
SOUS VIDEPoužití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutečně jemné a křehké maso plné šťávy plně vynahradí trochu náročnější přípravu s vakuováním. Plátky vybraného masa nakořeníte, můžete nechat odležet, pak zavakuujete a vložíte na určitou dobu (podle receptu) do vodní lázně. Poté vyjmete a krátce opečete na pánvi. Neskutečná chuť…
KEEP WARMUdržení teploty: Udržování teploty v tomto hrnci lze nastavit mezi od 1 do 4 hod. Když se někdo z rodiny zdrží a přijde později na oběd, nemusíte jídlo znova ohřívat.

Katalogové číslo: 8595631000632 Kategorie: , Štítek:

Popis

Multifunkční hrnec Concept CK 5000 spojuje tradiční a moderní trend vaření. Hrnec zastoupí i fritovací hrnec, parní hrnec, hrnec na vaření rýže, gril a pánev.Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře. K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept.Naučte se něco nového a zpestřete si svůj jídelníček díky multifunkčnímu hrnci CK5000.Technické parametry: plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce skleněná poklice vyjímatelná nádoba s nepřilnavým teflonovým povrchem úchyty pro snadné přenášení modře podsvícený LCD displej 11 přednastavených programů protiskluzové nožičky příslušenství: stojánek na přípravu fondue, mřížka na vaření v páře, fritovací koš, forma na pečeníCo všechno si můžete uvařit v multifunkčním hrnci CK5000 pomocí 11ti přednastavených programů: SAUTESoté: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 190°C a 220°C a času od 5 do 120 min. Připravíte si vynikající dušené maso ve vlastní šťávě. Kuřecí, telecí, vepřové, se zeleninou, houbami… stačí jenom uvařit těstoviny nebo rýži jako přílohu. STEAMVaření v páře: Tento program umožňuje vaření v páře s možností nastavení času od 20 do 90 min. Zelenina plná vitamínů jako příloha nebo hlavní jídlo potěší nejen milovníky zdravé výživy. STEWDušení: Tento program umožňuje vaření a dušení v časech od 2 do 4 hod. Klasický guláš, roštěnky na houbách… vaší fantazii meze neklademe. SLOW COOK HI/LOWPomalé vaření: Podle druhu připravovaného pokrmu zvolte ze dvou přednastavených teplot HI (Vysoká) nebo LOW (Nízká) a nastavte časovač v rozmezí od 4 do 12 hod. FRYFritování: Použití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 150°C a 190°C a času od 1 do 30 min. Česká klasika: smažený sýr, hranolky nebo krokety, květák, houby, filé… BAKEPečení: Vyberte režim BAKE a nastavte teplotu mezi 150°C a 190°C a čas v programu pečení od 30 min do 4 hod. Upečte si dezert k odpolednímu čaji nebo kávě nebo chutný domácí chléb ke snídani. Ve formě si můžete připravit i domácí paštiku – z doma mletého masa, bez konzervantů, stabilizátorů… uvidíte, že chutná úplně jinak. ROASTSmažení: Vyberte režim ROAST a nastavte teplotu mezi 150°C a 180°C a čas smažení od 30 min do 3 hod. Křupavý šťavnatý řízek – co dodat? RICEVaření rýže: Stejně jako u všech standardních hrnců na vaření rýže je tento režim plně automatický. Vaření rýže nevyžaduje nastavování teploty ani časovače. SOUS VIDEPoužití tohoto režimu umožňuje nastavení teploty mezi 45°C a 95°C a času od 30 min do 72 hod. Neskutečně jemné a křehké maso plné šťávy plně vynahradí trochu náročnější přípravu s vakuováním. Plátky vybraného masa nakořeníte, můžete nechat odležet, pak zavakuujete a vložíte na určitou dobu (podle receptu) do vodní lázně. Poté vyjmete a krátce opečete na pánvi. Neskutečná chuť… KEEP WARMUdržení teploty: Udržování teploty v tomto hrnci lze nastavit mezi od 1 do 4 hod. Když se někdo z rodiny zdrží a přijde později na oběd, nemusíte jídlo znova ohřívat.