DIAM pánev s nepřilnavým povrchem 24 cm Orion, 24 cm

499 

Pánve Diamant překvapí svými jedinečnými užitnými vlastnostmi. Jejich povrch je zpevněný skutečnými diamantovými krystaly. Diamantové částice obsažené ve vnitřní vrstvě vynikají skvělou tepelnou vodivostí (předčí i takové materiály, jako je měď nebo stříbro) a zlepšují varné vlastnosti pánve. Nepřilnavý povrch s minimálním třecím odporem umožňuje přípravu zdravých a chutných pokrmů s minimem přidaných tuků, bez zásadních výživových ztrát. Lze použít jak k opékání, restování, pošírování, redukci šťáv, omáček, tak i ke smažení či flambování, kdy dochází k rychlým teplotním výkyvům. Příprava a následně konzumace jídla se tak stane skutečným požitkem. Použitím revoluční výrobní technologie a zvolenými materiály nedochází k uvolňování nebezpečných látek (PFOA FREE), snižují se tak škodlivé dopady na zdraví i životní prostředí. Dokonalá vodivost eliminuje ztrátu tepelné energie, dochází také k úspoře času. Konstrukce pánve je postavena tak, aby nedocházelo ke vzniku horkých míst, ale teplo bylo rovnoměrně rozvedeno do celého korpusu a následně k připravovanému pokrmu.

Katalogové číslo: 8592381082161 Kategorií: , , , ,

Popis

Pánve Diamant překvapí svými jedinečnými užitnými vlastnostmi. Jejich povrch je zpevněný skutečnými diamantovými krystaly. Diamantové částice obsažené ve vnitřní vrstvě vynikají skvělou tepelnou vodivostí (předčí i takové materiály, jako je měď nebo stříbro) a zlepšují varné vlastnosti pánve. Nepřilnavý povrch s minimálním třecím odporem umožňuje přípravu zdravých a chutných pokrmů s minimem přidaných tuků, bez zásadních výživových ztrát. Lze použít jak k opékání, restování, pošírování, redukci šťáv, omáček, tak i ke smažení či flambování, kdy dochází k rychlým teplotním výkyvům. Příprava a následně konzumace jídla se tak stane skutečným požitkem. Použitím revoluční výrobní technologie a zvolenými materiály nedochází k uvolňování nebezpečných látek (PFOA FREE), snižují se tak škodlivé dopady na zdraví i životní prostředí. Dokonalá vodivost eliminuje ztrátu tepelné energie, dochází také k úspoře času. Konstrukce pánve je postavena tak, aby nedocházelo ke vzniku horkých míst, ale teplo bylo rovnoměrně rozvedeno do celého korpusu a následně k připravovanému pokrmu.